Louises Pedagogiska

   Omsorg 

Louises Pedagogiska Omsorg

Vår son Leo började på Louises verksamhet sommaren 2011, med start på sagostigen och sen övergå till att endast vara i verksamheten hemma hos Louise. Att skola in Leo var aldrig svårt, han stormtrivdes på en gång. Han funkade bra med de andra barnen och hade väldigt roligt på verksamheten, det märktes tydligt på honom.

Vi har varit nöjda med Louises arbete från dag 1, hon har alltid ställt upp i vått och torrt. Hon har även alltid gjort det där lilla extra, det som hon egentligen inte behöver göra men tar sig tid och ork till att göra ändå. Allt för att vi och framför allt Leo ska trivas och må bra i verksamheten. Detta betyder enormt mycket för oss och det vill vi verkligen lägga fram!

Leo började hos Louise när han var ca 1 år och nu är han 2,5. Att se hur han har utvecklats har varit underbart roligt, han är enormt framåt och väldigt busig samt leker bra med andra vad vi kan se hemma. Han har lärt sig väldigt mycket under sin tid hos Louise, sånt som man kanske inte tänker på i vanliga fall. Att vänta på sin tur exempelvis. När han leker med sina leksaker hemma är det alltid väldigt viktigt att alla leksaker får vänta på sin tur och att alla får vara med, något som vämer enormt hos oss föräldrar. Han har också lärt sig räkna och tänka ett steg längre än vad han gjorde förut, samt att hans tal har utvecklats enormt sen han började hos Louise. Detta är självklart jättekul att se/höra som förälder och man växer nästan en meter av stolthet.

Leo pratar mycket om ”Lollo” och allt de hittar på hemma hos henne, så att han trivs där är vi helt säkra på. Något som är väldigt skönt att känna som förälder, att man lämnar sitt barn till någon som man litar helt på och där man vet att barnet kommer ha det bra sålänge man själv arbetar/studerar.

Ens barn är det viktigaste man har och vi har aldrig känt att det har varit fel beslut att ha Leo på Louises verksamhet, vi har alltid känt oss trygga med henne och vi har framför allt alltid vetat att vi kan ringa henne när som helst när vi har frågor eller funderingar.

Leo kommer nu börja på förskola då vi känner att han är redo för det nu, det ska bli spännande att se hur det kommer gå samtidigt som vi allihopa kommer sakna Louise jättemycket!

Vi kan bara ge Louise tummen upp och hoppas att hon fortsätter precis så som hon har gjort nu.

Tack för de här 1,5 åren och stort lycka till i framtiden önskar vi alla i vår lilla familj!

Med vänlig hälsning,

Maria Ericsson, Dennis Princis och självklart Leo


När vår son var 15 månader började han i Louise´s familjedaghem. Vi tyckte att han fortfarande var så liten och behövde ”tuffa till sig” innan han började i en större barngrupp i förskolan. Det som kändes extra bra var hemmiljön, han fick fortsätta vara ”hemma” på dagarna, fast med en annan vuxen och några kompisar att leka med. Redan under första veckan hos Louise lärde han sig många nya saker, och vi tror att barngruppens storlek och spridningen på åldrar gör att Louise räcker till för varje barns behov. Det kändes så kul när vår lilla kille fick göra samma saker och aktiviteter som de äldre barnen fast på sina egna villkor!

Något annat som kändes positivt var att han kunde fortsätta med vissa invanda rutiner, som t.ex. att få sova utomhus i vagn när han var trött och inte på en speciell tid. Detta gjorde att steget till att vistas i barnomsorgen inte blev så stort.

Vi var också glada över att Louise lagar all mat själv från grunden. Smaken, kvalitén och möjligheten att få önska maträtter kändes extra viktig eftersom vi ville att vår pojke skulle träna på att äta ”riktig” mat istället för burkmat.

Vi är så nöjda med tiden hos Louise, hon är lyhörd och lättsam och det viktigaste av allt – här var vår son i trygga händer!

Familjen Lundberg


För oss är det viktigt att få ha barnen i en mindre barngrupp, något som Louise kan erbjuda.

Vi föräldrar och Louise delar dessutom samma åsikter om hur ett barn bör spendera sina dagar inom barnomsorgen.

Vi vill gärna ha Amanda och Alexander i samma barngrupp.

Alexander är en kille som ofta uppfattas som ett krävande och "vilt" barn, men som i en liten barngrupp fungerar bra. 

Louise har lärt sig hans behov och egna språk vilket känns bra.

Det betyder hemskt mycket för oss som föräldrar att få ha Louise som dagbarnvårdare till barnen, dom kan inte ha det bättre på något annat ställe.

Familjen Berglund

Louises Privata Familjedaghem Adress:Mejramv. 9, 61145 Nyköping. Telefon: 0730-349365

Mail:louise@louisebarnomsorg.se